المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : انت غير مسجل او مش داخل باسمك


مدهش
2011-09-05, 04:50 PM
انت غير مسجل او مش داخل باسمك


http://cdn5.tribalfusion.com/media/37536.gif (http://a.tribalfusion.com/h.click/aRmy7amHvJ5qre3WaN46FZcnb3E0VUQXVYV0VJxmTJT5UMWWrF BUAMTPqb1QsUoPHBv0dbuVmUv3sn50UUDT6im5mZb8PP7I4Wnt XHnLpdAo5mvP5sv9TVJcUcbfRPvyTHUTTFb33F2u1HnC8DmMO4/http://a.tribalfusion.com)

طريقة التركيب

في اول قالب header

<!-- بداية كود انت غير مسجل -->
<if condition="$show[guest]">
<style type="text/css">
#topbar{
position:absolute;
border: 1px solid black;
padding: 4px;
background-color: white;
width: 380px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 30 //set x offset of bar in pixels
var startY = 4 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(off set, end))
}
}
return returnvalue;
}
function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>

<div id="topbar" style="border-style: dotted">
<b>
<a href="./r.php?ref=" onClick="closebar(); return false"><img src="http://vb.shmo5k.com/images/smilies/shmo5k3%20(8).gif" border="0" /></a>
هلأ والله بزائر\هـ
<img border="0" src="http://www.grorbnat.com/vb/images/smilies/19.gif" width="15" height="15">
انت غير مسجل او مش داخل باسمك لتسجيل &nbsp; اضغط &gt;
<a href="./r.php?ref=register.php"><font color="#FF0000">هنـا</font></a><img border="0" src="http://www.grorbnat.com/vb/images/smilies/130.gif" width="20" height="20">الرساله
هذى بتنشب لك لين تسجل <font color="#FF0000">
ملاحظه</font> ترى الي يسجل نعطيه لاب توب <- بدايتها نصب&nbsp;&nbsp;
</b>
</div>
</if>
<!-- نهاية كود انت غير مسجل -->

طبعا من زمان عندي لكن حبيت اطرحه بعد الرقم الصعب .. بالرمزية http://www.traidnt.net/vb/images/smilies/icon30.gif

اخوكم